اجر شما همانند اجر شهدا می باشد

واکسیناسیون حداکثری و رعایت دستورالعمل های بهداشتی لازمه بازگشایی مدارس قم

مراسم بزرگداشت علامه حسن‌زاده آملی به صورت مجازی در قم برگزار می‌شود

رونق و توسعه شهر در کنار بخش خصوصی نقش مستقیی در جذب سرمایه گذار دارد

معرفی قم به قمی ها درقالب تورهای قم شناسی

فیلم/اردوی فرهنگی ورزشی بسیجیان

نشست صمیمانه اعضا کتابخانه عمومی امام علی (ع) با نویسنده کتاب های کودک و نوجوان

پیگیری مشکلات جامعه کارگری استان

گزارش تصویری/افتتاح کتابخانه عمومی حضرت ولی عصر (عج) روستای مبارک آباد قم

پیام تبریک استاندار قم به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی

پیام شهردار قم به مناسبت هفته دفاع مقدس

۵۲ دستگاه اتوبوس نو در ناوگان حمل و نقل عمومی شهر قم

کد خبر: 8503 ||خبر استان قم | زمان انتشار: ۲۱:۵۴:۰۲ - شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۰ | بدون نظر | |

جایگزینی کُمپوست‌های دامی به‌جای کودهای تازه برای تقویت فضای سبز قم

 

پیام جوادیان افزود: با توجه به اهمیت تغذیه گیاهان و درختان در فضای سبز و همچنین اصلاح ساختار فیزیکی خاک، استفاده از کودهای آلی یکی از اقدام‌های مهم مدیریتی در نگهداری فضای سبز است.

به گزارش خبر استان قم، وی ادامه داد: با توجه به اینکه استفاده از کودهای دامی تازه دارای چالش‌هایی نظیر بوی نامطبوع، افزایش حشرات موذی، افزایش مقدار علف هرز و بیماری‌های گیاهی در فضای سبز است، تبدیل آن به کُمپوست (پسماندهای آلی تجزیه‌شده) برای استفاده ایمن و با کارآمدی بالا دارای اهمیت زیادی است.

وی خاطرنشان کرد: به همین علت تهیه و خرید کودهای دامی نپوسیده و فرآوری و تبدیل آن به کمپوست دامی در دستور کار این سازمان قرار گرفت.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم اضافه کرد: پس از تهیه دستورالعمل «تولید کمپوست از کود دامی تازه» در واحد خاکشناسی این سازمان، اقدامات لازم در این خصوص اجرایی شد.

وی افزود: تولید کود کمپوستی به روش ویندرو یا فرآوری به شکل ردیفی و توده‌ای صورت گرفته و در حدود ۲ تا ۳ ماه بسته به فصل سال زمان می‌برد که با در نظر گرفتن ایمنی و سلامت شهروندان، فرآوری کمپوست تولیدی در سطح مناطق هشتگانه شهرداری در فضایی دور از محله‌های مسکونی صورت می‌گیرد.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر


آخرین اخبار
Translate »